Apartma 2

Apartmaji so zelo lepo opremljeni, klimatizirani, imajo brezžični internet, TV-sat, parkirno mestom ob hiši v zelenem okolju. Odlična lokacija : samo cca. 75 m do prelepe plaže in morja. Vsak apartma ima: Spalnico, Kuhinjo/jedilnico z dnevno sobo (+ležišče 2 os.), Tuš/WC, in teraso. Počitniška hiša s tremi APP (vsak APP je registriran za 4 osebe) se nahaja v mirnem naselju BUKA v Punatu. Do centra Punata pa vodi ob morju asfaltirana široka in senčna peš pot (15 do 20 min hoje, vozi pa tudi turistični vlakec) Od APP do čudovite prodnate plaže (tudi za male otroke) in morja je samo 70 m, enako tudi do trgovinice z živili (ter 110 m do pokrite restavracije s hrano na prostem). VSAK APP ima svoj vhod z različnih strani hiše (+ teraso). APP imajo lepo kuhinjo ( z velikim hladilnikom + dva predala zamrzovalne skrinje, steklo-keramični .štediln.-4 grel.plošče, umival.korito); jedilnico z dnevnim prostorom v katerem je tudi raztegljivo ležišče za dve osebi., komoda in garderobna omara; Spalnico (postelja-160 x 190 cm, komoda in garderobna omara) in WC s tuš kabino, ter veliko teraso ( z mizo za 6 os.in ležalnikom) ali pa z dvema manjšima balkonoma (z mizo-4 os.+2 x ležalnik+ sušil.stoj) Ob lepi dolgi plaži pa se nahajajo tudi tobogan, vodni trampolini, odbojka na mivki, vožnja s čolnom in padalom, pekarne, sadno-zelenjavni butiki, bifejčki, ter restavracije z raznoliko gostinsko ponudbo.. V samem mestu pa je v turistični sezoni vsak dan v borovem gozdičku živa glasba ter animacije za otroke,..2x tedensko pa poskrbijo še za razne kulturne prireditve. Tudi nudisti nimajo daleč do intimnih majhnih zalivčkov (hoje pribl.1km), ter še naprej do večje nudistične plaže (pribl hoje 2,5 do 3 km). Posteljnina in toaletne brisače so že v Apartmaju, ter ves kuhinjski servirni pribor + mikrovalovna pečica in kavni avtomat.

Zahtevana polja so označena z *Rezerviraj od 1 prostih nastanitev.

Apartma je prost za izbrane datume.

Cenik:

– 95,00 EUR = od 01.07. do 31.08
– 85,00 EUR = od 25.06. do 01.07. in od 01.09. – 10.09. (1-2 osebi = 75 EUR)
– 80,00 EUR = od 01.06. do 25.06. in od 10.09. – 20.09. (1-2 osebi = 70 EUR)
– 70,00 EUR = od 01.05. do 01.06. in od 20.09. – 30.09. (1-2 osebi = 60 EUR)

+ Turistična taksa, ki zanaša 1 EUR po odrasli osebi, otroci od 12 do 18 let = 0,50 EUR, otroci do 12 leta starosti pa ne plačajo turistične takse.

Dodatna plačila:

– Klima (hlajenje ali ogrevanje-le če se uporablja) = 5,00 EUR
– Cena se poveča za 30% v primeru najema le za 1, 2 ali 3 dni
– Otroška postelja 2,50 EUR na dan
– Domače živali: mali hišni ljubljenčki = 10,00 EUR na dan na žival. (vendar samo po predhodnem dogovoru)

Kako do nas:

Peljite se mimo marine v Punatu nato gledate kažipot tablo za – Stara Baška ter naselje Buka v Punatu (še pred veliko živo rderčo hišo z napisom »La perla« zavijete na desno v Krčko ul. (naselje Buka). Nato se peljite naravnost po Krčki ulici, ko se po nekaj časa vožnje le ta začne spuščati navzdol proti morju. Naša hiša – Apartmaji Brendi, se nahaja na vogalu oz stičišču iz Krčke ulice in vhodom v Cresko ulico (3. hiša od morj – plaže navzgor). Hiša je svetlo rumene (marelica) barve, in le ta se drži še sosedove hiše, ki je (temno koruzno- rumene barve). Naš naslov: Creska 10 /a, punat (naselje Buka).

Kontakt:

Danica Žibrat 
Trdinova c. 14, 
1293 Šmarje-Sap, Slovenija
+386/41 604 468 
+386/41 614 503
info@apartmajibrendi.com

FB: Apartmaji Brendi – otok KRK

Hišni red:

Hišni red in osnovna pravila obnašanja:
Da bi vam zagotovili prijetno bivanje, vas prosimo da se seznanite s hišnim redom. Za vse vrste informacij vam je na voljo lastnik hiše. 
 
• Namestitev v apartmaju lahko dobi samo oseba, ki je pravilno prijavljena pri lastniku ter soglaša s hišnim redom. Obiski niso dovoljeni, razen v dogovoru z lastnikom, če se lastnik strinja. 
• Namestitev vam je na razpolago od 14. ure na dan prihoda. Na dan odhoda vas prosimo, da apartma izpraznite do 10. ure. 
• Gosti so odgovorni za svoje obnašanje v apartmajih. Gost odgovarja za morebitno škodo v apartmajih. 
• Lastnik ne prevzemata odgovornosti za stvari in dragocenosti gosta
 
Osnovna pravila obnašanja:
• Prepovedano je voditi hišne ljubljenčke, razen če je tako dogovorjeno z lastnikom. 
• Prepovedano je uničevanje opreme, izzivanje nereda in prepira ter motenje ostalih gostov v mirni uporabi namestitvene enote 
• Prepovedano povzročanje hrupa v času nočnega počitka od 23.00 do 07.00 ure. 
• Gosti so dolžni vzdrževati namestitvene enote ter jih po odhodu pustiti v stanju, v kakršnem so bile ob prevzetju ključa 
• Prepovedano je odnašati brisače, pregrinjala in ostalo iz namestitvene enote 
• Prosimo za odgovorno obnašanje in odgovorno ravnanje z inventarjem v apartmaju. 
• Prosimo za odgovorno obnašanje in ravnanje z opremo v namestitveni enoti. Gost prevzema odgovornost za nastalo škodo. 
• Kajenje v prostorih je prepovedano 
• Ob odhodu iz namestitvene enote prosimo, da zaprete okna in zaklenete vhodna vrata. Izklopite vse električne aparate (klima…). Obvezno zaprite vodo in plin! 
• Pred odhodom je gost dolžan pregledati namestitveno enoto z lastnikom objekta. 
• Ključi se morajo vrniti po koncu najema. 
• Prosimo, da med poletjem dnevno odnašate smeti iz namestitvene enote (apartmaja)